Voor wie? Voor wie? Voor wie? Voor wie?

Uni-advies voor wie?

Wij helpen particulieren en bedrijven

Met onze ervaring en expertise in gepleisterd bouwen kunnen wij u van dienst zijn. Uni-Advies kan tevens de zorg op zich nemen van het aangeboden project van A-Z te begeleiden in de uitvoering.

Pleisterwerk voor particulieren

Pleisterwerk, geïsoleerd dan wel ongeïsoleerd, is de jas van uw woning. Zij zorgt voor een gezond en droog leefklimaat binnen in de woning en geeft tevens een mooie verfraaiing aan de woning.

Pleistersystemen zorgen voor het buiten houden van weersinvloeden, echter is het aanbrengen van een dergelijke afwerking een hoogstandje op zich en behoeft de nodige aandacht bij de installatie ervan. Uni-Advies is hierbij de kennispartner als het gaat om het adviseren van de juiste materialen in combinatie met de juiste verwerker.
Eveneens kan Uni-Advies de door u gekozen verwerker van de nodige informatie voorzien en begeleiden in uw project.

Gevelrenovatie en Gevelisolatie voor bedrijven

Onze opdrachtgevers zijn, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren (VVE's), het bedrijfsleven, (semi-)overheidsinstellingen en rechtsbijstandverzekeraars. Kortom, rechtspersonen die een onafhankelijk advies en of begeleiding nodig hebben bij stukadoorswerk of gevel isolatie met steenstrips aan hun gebouw, al dan niet in combinatie met een verzekerde garantie. De keuze tussen het juiste applicatiebedrijf in combinatie met een passend systeem, geven de kracht om een plan van aanpak te doen slagen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij uw object? Neem Contact op met de experts van Uni-Advies

Voor wie? Voor wie? Voor wie? Voor wie?

Vraag naar de mogelijkheden en wij helpen u graag bij de keuze in de juiste materialen.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Contact