Uni-Advies Onderhoud Uni-Advies Onderhoud Uni-Advies Onderhoud Uni-Advies Onderhoud Uni-Advies Onderhoud

Gevel onderhoud en herstel

Gevelschade herstel, onderhoud en buitengevel-isolatie/gepleisterde-stucafwerking of afgewerkt met steenstrippen

Verkeerd onderhoud en gevelschade staan nauw in verband met een gebouw. Wanneer er onderhoud aan een gebouw zit en dit wordt verkeerd behandeld of helemaal niet, dan ontstaat er in afzienbare tijd schade, waar geen huis/pand eigenaar op zit te wachten.

U heeft:

  • Schade aan uw gevel
  • Onderhoud nodig aan uw gevelisolatie
  • Een gepleisterd ongeĆÆsoleerd pand
  • Problemen door de isolatie met steenstrippen

maar weet niet wat te doen? Inmiddels is door u de juiste stap gezet, want Uni-Advies is voor u de juiste kennispartner op het gebied van analyseren, adviseren, oplossen en schade begeleiding, dusdanig dat u weer jaren geniet van de stijlvolste vorm van bouwen, een gepleisterd systeem of een afwerking met isolatie en steenstrips.

De gevels worden nauwkeurig onderzocht, waarna een diagnose wordt gemaakt waardoor de schade is ontstaan incl. advies cq werkplan voor het herstel van de gevels door middel van een duidelijk rapportage.

Met deze vaststelling overleggen wij met u als opdrachtgever de verdere vervolg stappen om uw gestuukte gevelisolatie, ongeƫsoleerde gepleisterde stucwerk of isolatie met steenstrips weer in topconditie te brengen. Dit kan door een kostenbegroting te laten maken om de schade te laten herstellen aan de hand van het door ons uitgebracht advies.

Wanneer er een prijs overeenkomst is gesloten kan het werk in uitvoer worden genomen en eventueel worden begeleid door onze experts, om tot een gedegen eindresultaat te komen.

Indien gewenst kan het advies in combinatie met de uitvoering van het onderhoud cq herstel, worden ondergebracht in een verzekerde garantie, het Gevel garantie plan www.gevelgarantieplan.nl. Middels deze garantie wordt er tijdens de uitvoering, naar gelang de grootte van het object, kwaliteitscontroles uitgevoerd.

Stel uw vraag en wij helpen u graag bij de juiste keuze in onze dienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact