De geschiedenis van Uni-Advies

Meer dan 100 jaar ervaring in afbouw

Uni-Advies is een familie bedrijf die voortgevloeid is uit jarenlange ervaring in het stukadoorsvak. Vakmanschap sinds 1914 waarin Opa zijn bedrijf begon in het stukadoren en het van vader op zoon is doorgegeven.

Uni-Advies totaal afbouw is opgericht in 1999. De eerste jaren heeft Uni-Advies zich gericht op grote fabrikanten, waar zij o.a. een onderhoudsplan voor heeft opgezet dit gecombineerd met nieuwe producten. Tevens hebben wij voor een fabrikant een geheel nieuwe lijn in gevelisolatie opgezet. Daarnaast hebben wij vele projecten begeleid.

Gelet dat een gepleisterd gebouw een unieke uitstraling heeft en ieder object een uniek advies behoeft, staat de naam Uni‚ÄďAdvies voor uniek advies in de totale afbouw welke zich uit in het gepleisterd bouwen.

In 2007 is de huidige eigenaar in het bedrijf gekomen en heeft zich op de kwaliteit en kansen gericht binnen het bedrijf. De huidige eigenaar van Uni-Advies is eveneens opgegroeid met het stukadoorsvak en heeft buiten de theoretische en technische kennis, veel praktijk ervaring opgedaan in de uitvoering van het vak.

Geschiedenis van Uni-Advies Geschiedenis van Uni-Advies

Vraag naar de mogelijkheden en wij helpen u graag bij de keuze in de juiste materialen.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Contact